PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Cruise naar Breskens

Cruiseportzeeland.com is een website van de VVV en Zeeland Cruise Port. Sinds een paar jaar doen cruiseschepen ook Vlissingen aan en daarom moet Zeeland gepromoot worden bij buitenlandse cruisetoeristen. Op de webpagina is echter een heel ander cruiseschip te zien, namelijk de PSD-boot naar Breskens.

Cruise Port Zeeland

In de fuik van Vlissingen ligt de dubbeldekker Prinses Juliana en in de Binnenhaven is reserveboot Prinses Margriet afgemeerd. De foto zal eind jaren 80 gemaakt zijn. Een cruise naar de overkant maken met een van deze schepen is inmiddels al lang verleden tijd.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Cruise naar Breskens’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Juliana, Prinses Margriet, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Cruise naar Breskens