PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Mei 1993

De veerdienst Kruiningen-Perkpolder was voor lange tijd het domein van de Prinses Christina en de Prins Willem-Alexander. Hieronder een foto van de Prins Willem-Alexander die 33 jaar lang de dienst verzorgde. De foto is gemaakt in mei 1993, een kleine tien jaar later zou het gedaan zijn de veerdienst en twintig jaar later ook met de veerboot zelf.


© Joerg Seyler

Bekijk ook eens alle foto’s gemaakt in Perkpolder.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Mei 1993’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Willem-Alexander, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Mei 1993