PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Amedeo Matacena in Reggio

De Amedeo Matacena ligt nog steeds aan de kade in Reggio di Calabria. In april vertrok de veerboot uit Messina zodat daar meer kade beschikbaar was voor cruiseschepen.

Een van de redenen dat de Athos en Ladies Matacena naar de sloop gingen vorig jaar was dat men juist in Reggio di Calabria meer kaderuimte wilde creëren. Het is onduidelijk wat de plannen met de dubbeldekker uit 1986 zijn. Hieronder een webcamfoto van vandaag.

Amedeo Matacena 2013

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Amedeo Matacena in Reggio’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Amedeo Matacena in Reggio