PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

De rokerssalon

De veerboten Prinses Christina en Prins Willem-Alexander hadden een stijlvol jaren 60 interieur in de salons. Hieronder een foto van de rokerssalon van de Alexander, tien jaar geleden was roken nog een heel gewoon beeld in het Nederlands openbaar vervoer.

Op 1 januari 2004 ging de wet in die het recht op een rookvrije werkplek waarborgt. De veerboot was toen al in Italië, dus de asbakken zijn waarschijnlijk pas bij de sloop begin dit jaar van de tafels verdwenen.

Op de rest van het schip was het overigens verboden te roken.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘De rokerssalon’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Willem-Alexander, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

De rokerssalon