PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD tijdens Sail de Ruyter

De 99 jaar oude veerboot Zuidvliet heeft tot 1961 gevaren op de dienst Veere-Kamperland. De afstand tussen beide aanleigsteigers was ongeveer een kilometer.

De afgelopen vier dagen was de Zuidvliet opnieuw in dienst als veerboot, nu op de dienst Station-Koningsweg van een paar honderd meter over de Vlissingse Binnenhaven. Dit in verband met Sail de Ruyter 2013. Het was voor het eerst in jaren dat er weer een voormalige PSD-veerboot in Vlissingen te zien was. Hieronder twee foto’s van de nieuwe (tijdelijke) carrière van de Zuidvliet.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD tijdens Sail de Ruyter’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Zuidvliet, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD tijdens Sail de Ruyter