PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-nostalgie op YouTube

Steeds meer mensen digitaliseren hun oude videobanden en delen deze via internet. Zo ook de interessante video’s die Roelof Neeteson destijds van de Zeeuwse veerboten maakte met zijn camcorder.

De video’s geven een goed beeld van de laatste jaren / dagen van de PSD. Hieronder een selectie van twee video’s. Onderaan dit bericht is een link te vinden naar het YouTube-kanaal.

Opname gemaakt aan boord van de veerboot Prins Willem-Alexander op de veerdienst Kruiningen-Perkpolder. De verschillende autodekken, salons en het laden/lossen komen aan bod.

Op deze video is het vertrek van de drie oudste dubbeldekkers te zien op 25 juni 2003. De Amedeo Matacena (Prinses Juliana) is de laatste veerboot die de sluis verlaat en richting open zee vertrekt.

Meer video’s in het YouTube-kanaal laten onder andere het vertrek van de andere veerboten zien, veerboten in de storm, meer Kruiningen-Perkpolder en een nachtelijke afvaart met de Koningin Beatrix. Zeker een aanrader om te bekijken.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-nostalgie op YouTube’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Prins Willem-Alexander, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-nostalgie op YouTube