PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-nostalgie op YouTube (4)

Nog een video van het vertrek van de drie oudste dubbeldekkers op 25 juni 2003, deze is gemaakt door Ad de Visser. Eind vorig jaar vertrokken de oudste twee veerboten naar de sloop. Op het moment van schrijven ligt de Amedeo Matacena (Prinses Juliana) nog steeds werkloos aan de kade in Messina.

In onderstaande video is te zien hoe deze veerboot een laatste groet brengt aan Vlissingen door op de late avond van de 25ste nog eenmaal langs de Boulevard te varen om vervolgens definitief naar Italië te vertrekken.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-nostalgie op YouTube (4)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Athos Matacena, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-nostalgie op YouTube (4)