PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

PSD-nostalgie op YouTube (3)

In september en oktober 2002 verving reserveboot Prinses Christina (1968) de Prinses Juliana (1986) op de dienst Kruiningen-Perkpolder. De oudste PSD-dubbeldekker voer dus weer samen met zusterschip Prins Willem-Alexander (1970).

Op 30 september maakte Hans de Jong een mooie impressie van de veerdienst die op 15 maart 2003 zou worden opgeheven. De Prinses Christina is in Italië nooit meer in dienst gekomen, de Prins Willem-Alexander slechts sporadisch. Eind vorig jaar vertrokken beide veerboten naar de sloop.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-nostalgie op YouTube (3)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Willem-Alexander, Prinses Christina, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-nostalgie op YouTube (3)