PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Vrijdag officiële opening wachtlokaal

Vrijdag 21 juni wordt in Hoedekenskerke het opgeknapte en verplaatste wachtlokaal officieel geopend. Het wachtlokaal dat in 1972 zijn functie verloor door het opheffen van de veerdienst naar Terneuzen werd vorig jaar van de sloop gered toen uiteindelijk toch werd besloten tot verplaatsing. Dit was nodig in verband met dijkverhogingen.

Nu staat het wachtlokaal op een nieuw plateau op een veilige plek. Aanstaande vrijdag is dus de opening. Het wachtlokaal biedt nu plaats aan faciliteiten voor watersporters. Zaterdag is het wachtlokaal ook voor publiek toegankelijk. Hieronder enkele foto’s die gisteren gemaakt zijn door Ricardo van Liere ter plaatse.

© Ricardo van Liere

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Vrijdag officiële opening wachtlokaal’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Hoedekenskerke, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Vrijdag officiële opening wachtlokaal