PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Terugblik: 25 juni 2003

Tien jaar geleden vertrokken de oudste drie dubbeldekkers uit Zeeland. De Ladies Matacena (Prinses Christina), Athos Matacena (Prins Willem-Alexander) en de Amedeo Matacena (Prinses Juliana) vertrokken in die volgorde uit de Vlissingse Binnenhaven via de sluis naar open zee.

Daar werd die avond koers gezet naar Italië. De Ladies Matacena en de Athos Matacena zijn begin dit jaar gesloopt in Turkije. De Amedeo Matacena ligt nog steeds in Messina aan de kade.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Terugblik: 25 juni 2003’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Athos Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Terugblik: 25 juni 2003