PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Tien jaar geleden in de Binnenhaven

In de Vlissingse Binnenhaven lagen de drie oudste dubbeldekkers te wachten op verkoop en later op vertrek naar Italië. De schepen werden voorzien van de nieuwe namen en voorbereidingen voor de zeereis werden getroffen.

Op onderstaande foto’s zijn de Athos Matacena (Prins Willem-Alexander) en de Amedeo Matacena (Prinses Juliana) te zien. Alleen de laatste veerboot ligt nog in Italië, de twee oudste dubbeldekkers zijn begin dit jaar gesloopt in Turkije.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Tien jaar geleden in de Binnenhaven’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Tien jaar geleden in de Binnenhaven