PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD in Visserijmuseum Breskens

In het Visserijmuseum in Breskens is dit jaar een tentoonstelling over de PSD. Omdat op 15 maart de veerdiensten tien jaar waren opgeheven zijn diverse PSD-relikwieën verzameld en tentoongesteld in Breskens.

Onder andere foto’s, kleding, rangen, dienstregelingen, kaartjes en scheepsmodellen zijn te zien. Interessant zijn bijvoorbeeld de wapens van Zeeland die vroeger aan weerszijde op de boten hingen. Hieronder een kleine impressie.

Visserijmuseum Breskens

Visserijmuseum Breskens

Visserijmuseum Breskens

© Ricardo van Liere

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD in Visserijmuseum Breskens’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD in Visserijmuseum Breskens