PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Midzomeravond rondvaart

Traditie eind jaren vijftig / begin jaren 60 was de midzomeravond rondvaart, in de volksmond ook wel de ‘showboot’ genoemd. Een vaartocht met een PSD-veerboot van Breskens het zeegat uit richting Knokke en via de Walcherse kust weer terug naar Breskens. Aan boord kon men dan bijvoorbeeld dansen op het autodek of aan de reling genieten van het uitzicht over zee.

Breskens Midzomeravond rondvaart

De veerboot op de foto is niet de Prinses Irene maar de Koningin Juliana. Met dank aan Hans Risseeuw voor de scan.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Midzomeravond rondvaart’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Juliana, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Midzomeravond rondvaart