PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Italië update

De Amedeo Matacena is uit Messina vertrokken en ligt nu in Reggio di Calabria. Waarschijnlijk om in Messina meer ruimte te maken voor cruiseschepen. Dat was overigens ook de reden dat de Athos & Ladies Matacena van de havenautoriteiten moesten vertrekken uit Reggio di Calabria eind vorig jaar.

De Acciarello zal over enkele weken weer richting Elba gaan om daar net als vorig jaar te gaan varen voor Blu Navy. Eerder leek sprake te zijn van een failliet maar niets is minder waar. Per 14 april zal de ex-Prins Johan Friso gewoon weer tussen Piombino en Portoferraio varen voor de reder.

Archieffoto:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Italië update’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Italië update