PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Vertrek laatste dubbeldekkers

Op 11 juni 2004 vertrokken de laatste dubbeldekkers uit Zeeland. De Tremestieri (Koningin Beatrix) en de Acciarello (Prins Johan Friso) werden in de weken daarvoor voorbereid op vertrek in Vlissingen-Oost (zie artikel 26 januari).

De schepen zijn zeer wendbaar en kunnen dankzij de thrustervoortstuwing om de eigen as draaien. Dit werd ook in de week voorafgaand aan 15 maart 2003 gedaan als de schepen het midden van de Westerschelde hadden bereikt. Hieronder enkele foto’s van de Tremestieri voor de boulevard.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Vertrek laatste dubbeldekkers’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Acciarello, Tremestieri, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Vertrek laatste dubbeldekkers