PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Trouw jij op 2 juli?

De Zeeuwse veerdiensten waren ook een belangrijke sociale schakel. Niet verwonderlijk dat op de ‘boot’ dan ook veel geliefden elkaar hebben leren kennen. Zelfs huwelijksaanzoeken werden gedaan op de veerboot zoals deze foto gemaakt op 14 februari 2004 laat zien.

Toen de laatste twee dubbeldekkers vertrokken op 11 juni 2004 liet een pas getrouwd stel zich vereeuwigen op het Roeiershoofd in Vlissingen. Of de fotograaf ook een foto met de veerboot op de achtergrond gemaakt heeft is onduidelijk..

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Trouw jij op 2 juli?’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Beatrix, Tremestieri, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Trouw jij op 2 juli?