PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Reddingsmiddelen op het strand

Zoals gebruikelijk ook deze woensdag weer een update uit Turkije. Van de Athos Matacena is vrijwel niets meer over, wat secties liggen verspreid over het strand van Aliaga tezamen met de houten kisten met reddingsmiddelen. De Ladies Matacena is voor de helft gesloopt.


© Selim San

De middelste foto toont een stukje Athos Matacena (Prins Willem-Alexander), op de onderste foto staat de helft van de Ladies Matacena (Prinses Christina).

Meer foto’s zijn te vinden op de Turkije (sloop) fotopagina.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Reddingsmiddelen op het strand’) is geplaatst in de categorie Turkije en heeft als tag(s) Athos Matacena, Ladies Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Reddingsmiddelen op het strand