PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

De Ooster-Schelde in Wolphaartsdijk

In 1933 kwam de Ooster-Schelde in dienst op de veerdienst Katscheveer-Zierikzee. Op onderstaande ansichtkaart is de veerboot te zien op waarschijnlijk een proefvaart, de veerboot zit nog strak in de lak en de driekleur wappert in de voormast. Wolphaartsdijk werd in 1923 samen met Middelburg geschrapt als aanlegplaats op de dienst naar Zierikzee.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘De Ooster-Schelde in Wolphaartsdijk’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Oosterschelde, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

De Ooster-Schelde in Wolphaartsdijk