PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Turkije update 30 januari

Vandaag weer een update uit Turkije. Slopers zijn met hun snijbranders druk bezig op het dek van de Athos Matacena. Slechts een zeer klein stukje van het schip (op de voorgrond) is nog over, op de achtergrond ligt de gehalveerde Ladies Matacena. Naar alle waarschijnlijk zal dit dan ook de laatste foto zijn waarop beide schepen staan. De foto is zojuist gemaakt door Selim San in Aliaga.


© Selim San

Meer foto’s zijn te vinden op de Turkije (sloop) fotopagina.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Turkije update 30 januari’) is geplaatst in de categorie Turkije en heeft als tag(s) Athos Matacena, Ladies Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Turkije update 30 januari