PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Nieuwe video’s uit Terneuzen

Twee interessante nieuwe video’s uit Terneuzen van de website Terneuzenstad.nl. Allereerst de overtocht van Terneuzen naar Hoedekenskerke met de veerboot Prins Willem I.

Daarnaast een bijzonder filmpje van de Estrella (Koningin Emma) in 1984 in Terneuzen. De stad bestaat 400 jaar en ook deze oude bekende is uitgenodigd. De ‘Estrella’ maakt rondvaarten over de Westerschelde.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Nieuwe video’s uit Terneuzen’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Estrella, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Nieuwe video’s uit Terneuzen