PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Foto’s Acciarello op Elba

Van een winters Zeeland naar het zomerse Elba. Vorig jaar werd de Acciarello verhuurd aan rederij Blunavy voor de dienst Piombino-Portoferraio (Elba). Ron Flinterman kwam de voormalige Zeeuwse veerboot tegen op vakantie en maakte onderstaande foto’s.


© Ron Flinterman

Lees nog eens het gehele Elba dossier na over de ontwikkelingen van vorig jaar en bekijk meer foto’s uit deze serie op de Italië fotopagina.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Foto’s Acciarello op Elba’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Foto’s Acciarello op Elba