PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

De sloop in beeld

In Aliaga is men begonnen met de sloop van de Athos Matacena (Prins Willem-Alexander). Op onderstaande foto’s van 3 januari is te zien dat het voorschip al weg is. Aan de Ladies Matacena (Prinses Christina), links op de foto’s is nog niet begonnen. De twee veerboten die jarenlang de dienst Kruiningen-Perkpolder onderhielden vetrokken op 15 december op sleeptouw naar Turkije.

Speciale dank gaat uit naar Selim San die deze foto’s voor PSDnet.nl heeft gemaakt.


© Selim San

Meer foto’s zijn te vinden op de Turkije (sloop) fotopagina.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘De sloop in beeld’) is geplaatst in de categorie Turkije en heeft als tag(s) Athos Matacena, Ladies Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

De sloop in beeld