PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

15 maart 2013: Ossenisse

Tien jaar geleden voeren de laatste PSD-dubbeldekkers over de Westerschelde. Op 15 maart 2013 wordt daarom een herdenkingsbijeenkomst gehouden in Ossenisse, met o.a. een optreden van Champagne Charlie.

Champagne Charlie nam in 2002 de CD ‘Laatste Afvaart’ op naar aanleiding van het verdwijnen van de PSD. Naast muziek zullen herinneringen aan de boot worden opgehaald, bijvoorbeeld door Mon Mast. Hij woonde van 1940-1965 in Perkpolder omdat zijn vader agent bij ‘de boot’ was. Bezoekers worden aangemoedigd om PSD-voorwerpen mee te brengen, verzamelaar Jeffrey van Bastelaar zal ook zijn collectie tentoonstellen.

Prijs: 10 euro. Plaats: Herberg de S’nis te Ossenisse.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (’15 maart 2013: Ossenisse’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Reünie, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

15 maart 2013: Ossenisse