PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Veerboten vertrokken uit Reggio

Vanmiddag rond vier uur zijn de Athos Matacena en de Ladies Matacena vertrokken uit de haven van Reggio di Calabria. Sleepboten hebben de twee dubbeldekkers opgehaald en zijn in zuidelijke richting vertrokken. Het is aannemelijk dat de schepen naar de sloper gaan.

Vertrek Athos Matacena / Prins Willem-Alexander:
Athos Matacena

Vertrek Ladies Matacena / Prinses Christina
Ladies  Matacena

Foto’s zijn gemaakt door Stephan Kaiser via de webcam in Reggio di Calabria.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Veerboten vertrokken uit Reggio’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Athos Matacena, Ladies Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Veerboten vertrokken uit Reggio