PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Tussen de schepen door

De Westerschelde is een druk bevaren rivier en de veerboten van de PSD moesten zich dan ook een weg vinden tussen alle scheepvaart. Toch hebben zich nooit ernstige ongelukken voorgedaan met veerboten van de PSD.

De meeste aanvaringen vonden plaats tijdens mist op de rede van Vlissingen. De veerboten moesten zich daar vroeger tussen voor anker liggende schepen naar Breskens begeven. Dit probleem werd opgelost door het instellen van een ankerverbod op de route naar de overkant.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Tussen de schepen door’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Juliana, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Tussen de schepen door