PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Positie Athos & Ladies Matacena

De Athos Matacena gesleept door de Hypsas vaart ter hoogte van Neapoli Vion in Griekenland. De Ladies Matacena gesleept door de Eisvogel ligt wat achter en vaart er hoogte van Svoronata, eveneens Griekenland.

Hieronder een kaartje met de route die de Eisvogel met de Ladies Matacena heeft afgelegd. Rechtsonder staat ook de huidige positie van de Hypsas aangegeven. Helemaal aan de rechterkant ligt eindbestemming Izmir.

Route Matacena veerboten

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Positie Athos & Ladies Matacena’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Athos Matacena, Ladies Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Positie Athos & Ladies Matacena