PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Positie Athos & Ladies Matacena 19 dec

Volgens de laatste gegevens zal de Hypsas met op sleeptouw de Athos Matacena in Izmir aankomen op vrijdag 21 december 17:00. Sleepboot Eisvogel met de Ladies Matacena geeft aan op zondag 23 december 08:00 aan te zullen komen. De schepen zullen worden gesloopt in Aliaga, een plaats in de buurt van Izmir.

Route Matacena veerboten 19 december

(De gegevens tot 18 december van de Hypsas zijn niet aangegeven omdat deze niet zijn ontvangen)

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Positie Athos & Ladies Matacena 19 dec’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Athos Matacena, Ladies Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Positie Athos & Ladies Matacena 19 dec