PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Opening Kanaal Gent-Terneuzen

Op 19 december 1968 werd het vernieuwde Kanaal van Gent naar Terneuzen in gebruik genomen door koningin Juliana en de Belgische koning Boudewijn. Het gezelschap bevond zich aan boord van de Prinses Margriet, een ongewoon tochtje voor de Vlissingen-Breskens veerboot.

Onderstaande foto is vrijgegeven onder creative commons licentie door het Nationaal Archief.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Opening Kanaal Gent-Terneuzen’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Margriet, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Opening Kanaal Gent-Terneuzen