PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Indonesië update

Er was dit jaar weinig te melden over de SMS Kartanegara (Prinses Margriet, 1964), maar er is nu toch bevestiging dat de veerboot gewoon nog in dienst is.

Op 10 oktober kwam de veerboot aan in de havenstad Semarang op Java. Hier verbleef de veerboot voor onderhoud om op 17 november weer richting Straat Sunda te vertrekken. Hieronder twee recente foto’s van de laatste ‘Prinsesseboot’, netjes onderhouden in dienst tussen Merak en Bakauheni.

SMS Kartanegara 2012

SMS Kartanegara 2012

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Indonesië update’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Indonesië update