PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Foto’s uit Katscheveer

Op 19 mei 1961 om 13.50u vertrok de Koningin Emma voor het laatst uit Katscheveer op weg naar Zierikzee. De aanlegplaats kon door de komst van de Zandkreekdam en het opheffen van het veer Kortgene-Wolphaartsdijk worden verplaatst naar de werkhaven bij Kats op Noord-Beveland. Hieronder enkele foto’s die eind jaren 50 werden gemaakt.

Bekijk de exacte locatie, een recente satellietfoto en meer foto’s op de Katscheveer-pagina.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Foto’s uit Katscheveer’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Katscheveer, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Foto’s uit Katscheveer