PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Acciarello vertrokken naar Messina

De Acciarello is vanochtend rond 9 uur voor de laatste keer vertrokken uit de haven van Portoferraio, Elba. De veerboot zou na de zomer zoals afgesproken terugkeren naar Caronte&Tourist in Messina en zal daar weer samen gaan varen met zusterschip Tremestieri. De verwachting is dat de Acciarello morgenavond rond 23 uur aankomt op Sicilië.

Met dank aan Rudy Oubrie.

Update (2 oktober 2012)

De Acciarello is aangekomen in Messina.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Acciarello vertrokken naar Messina’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Acciarello vertrokken naar Messina