PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Blu Navy staakt diensten voorgoed

‘De herfst is gekomen en waar de bomen hun blaadjes verliezen, verliest Elba haar veerdiensten’, schrijft de Italiaanse krant Il Tirreno. Per 30 september staakt Blu Navy als tweede reder op rij haar diensten naar het eiland waardoor alleen Toremar en Moby overblijven.

De veerdienst naar Elba is voor Blu Navy niet meer winstgevend, er wordt zelfs een miljoenenverlies geleden. Blu Navy heeft vanaf april 2012 de veerboot Acciarello (1997) gehuurd van Caronte&Tourist. De Acciarello zou sowieso na de zomer terugkeren naar Messina. Voor april werd dienst gedaan met de Ostfold, een kleiner schip van Caronte. Daarvoor werd lange tijd gevaren met een Griekse veerboot en een voormalige Belgische Kanaalveerboot.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Blu Navy staakt diensten voorgoed’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Blu Navy staakt diensten voorgoed