PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Athos Matacena bij nacht

Nog altijd liggen de twee oudste dubbeldekkers aan de kade in Reggio di Calabria. De Athos Matacena (Prins Willem-Alexander) is hieronder te zien ’s nachts op een foto uit 2010. Op de tweede foto dezelfde veerboot maar dan overdag.

Aan de andere kant van de haven ligt nog steeds de Ladies Matacena (niet op de foto). In Messina ligt de Amedeo Matacena aan de kade. Op dit moment vaart de Tremestieri tussen Messina-Villa San Giovanni en de Acciarello tussen Portoferraio-Piombino.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Athos Matacena bij nacht’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Athos Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Athos Matacena bij nacht