PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Gratis over

Tot 1990 konden passagiers gratis naar de overkant via beide Westerscheldeveren.

Gratis overtocht

Om makkelijker passagiers te tellen werd in 1990 het symbolische tarief van 1 gulden per passagier ingevoerd op Vlissingen-Breskens. De dienst Kruiningen-Perkpolder bleef overigens tot 2003 gratis voor passagiers.

Ondanks de invoering van een tarief voor passagiers bleef het in de zomer druk op de boten. De veerboot Prinses Margriet op de foto van het krantenartikel krijgt het de komende tijd in Indonesië ook weer druk vanwege de ramadan.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Gratis over’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Margriet, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Gratis over