PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-uitzending Trugkieke

Het programma Trugkieke van Omroep Zeeland staat deze week in het teken van de PSD. Met onder andere beelden van de veerdienst Vlissingen-Breskens in de jaren 30 & 50, Hoedekenskerke-Terneuzen en Kruiningen-Perkpolder. De uitzending is ieder uur te zien op tv of op de website van de omroep.

Trugkieke

De beelden van de Prins Willem I hebben we al eerder laten zien op deze site.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-uitzending Trugkieke’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Juliana 1931, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-uitzending Trugkieke