PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Over de Westerschelde

Van 1997 tot 2004 voeren de Koningin Beatrix en de Prins Johan Friso samen tussen Vlissingen-Breskens. Tot 15 maart 2003 voor de PSD, daarna ruim een jaar tot 1 mei 2004 voor BBA Fast Ferries als fietsvoetveer.

Na de verkoop aan het Italiaanse Caronte&Tourist gingen de twee veerboten varen tussen Messina en Villa San Giovanni. Deze zomer zal de Acciarello (Prins Johan Friso) verhuurd worden aan Blunavy en gaan varen tussen Portoferraio en Piombino. Waarschijnlijk zullen de twee Zeeuwse veerboten pas weer in het najaar samen te zien zijn op de Straat van Messina.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Over de Westerschelde’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Beatrix, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Over de Westerschelde