PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD op de radio

Morgen (14 maart) zal in het radioprogramma Goedemorgen Nederland aandacht worden besteed aan de PSD. Het is dan precies 9 jaar geleden dat er voor het laatst auto’s over de Westerschelde werden vervoerd.

Op 15 maart 2003 werd er afscheid genomen van de veerboten, maar mochten geen auto’s meer mee. In de uitzending zal met een oud PSD-kapitein worden teruggekeken op de veerdiensten. Radio 1, rond 09.40u.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD op de radio’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) 15 maart 2003, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD op de radio