PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

De Prins Hendrik in Breskens

De Prins Hendrik was de laatste veerboot uit de eerste serie kopladers van de PSD. De veerboot was gebouwd voor de dienst Hansweert-Walsoorden maar ook als reserveboot. Op de ansichtkaart hieronder is de Prins Hendrik als invaller te zien in Breskens.

Normaal gesproken waren de Koningin Wilhelmina en de Prinses Juliana op deze dienst te vinden in de jaren 30.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘De Prins Hendrik in Breskens’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Hendrik, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

De Prins Hendrik in Breskens