PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-kantoor niet gesloopt

Het PSD-wachtlokaal / -kantoor van Hoedekenskerke uit 1934 zal worden verplaatst. Het gebouw werd meerdere malen door sloop bedreigd doordat de dijk rondom de haven moet worden verhoogd. Het waterschap wilde aanvankelijk het gebouw slopen omdat verplaatsen te veel geld zou kosten.

Nu gaan vrijwilligers van de Stichting Stoomtrein Goes-Borsele (SGB) en watersportvereniging De Val zich ontfermen over het gebouw, met financiële steun van de Provincie, de gemeente Borsele, Rijkswaterstaat en het waterschap, weet Omroep Zeeland te melden.

Lees meer over de geschiedenis in het nieuwsbericht Meer dan alleen een wachtlokaal van oktober vorig jaar.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-kantoor niet gesloopt’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Hoedekenskerke, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-kantoor niet gesloopt