PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Amedeo Matacena naar Elba

Volgens de Italiaanse website ship2shore.it vertrekt de Amedeo Matacena naar het Italiaanse eiland Elba om voor reder Blu Navy te gaan varen. De oude Prinses Juliana gaat dan dienst doen op de veerdienst tussen Portoferraio op Elba en Piombino op het vaste land van Italië.

De afstand tussen Portoferraio en Piombino bedraagt ongeveer 30 kilometer. Momenteel ligt de Amedeo Matacena nog aan de kade in de haven van Messina. Blu Navy is nieuwe rederij en begon in 2010 met een dienst naar Elba. Over een eventuele naamswijziging is nog niets bekend.

Hieronder een archieffoto van de veerhaven van Portoferraio:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Amedeo Matacena naar Elba’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Amedeo Matacena naar Elba