PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

De Prinses Christina in Vlissingen

Op 23 april 1968 kwam de nieuwe Prinses Christina aan in Vlissingen. Later die dag werd naar Kruiningen gevaren om onderweg de veerboot over te dragen aan de PSD.


© ANP Photo

De veerboot zelf heeft nooit dienst gedaan op Vlissingen-Breskens. De Prins Willem-Alexander is in de jaren 90 wel bij hoge uitzondering enkele keren ingezet. De eerste dubbeldekkers waren erg gevoelig voor zijwind.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘De Prinses Christina in Vlissingen’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Christina, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

De Prinses Christina in Vlissingen