PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Veerboten Vlissingen-Breskens in Messina

De drie oude dubbeldekkers van Vlissingen-Breskens op de foto in Messina en omgeving. Op de eerste foto de Amedeo Matacena (Prinses Juliana) met de Tremestieri (Koningin Beatrix), daaronder de Acciarello (Prins Johan Friso).


© Peteris Sprogis

Met veel dank aan de fotograaf voor het maken van deze twee mooie foto’s van de oude PSD-boten in Italië.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Veerboten Vlissingen-Breskens in Messina’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Amedeo Matacena, Tremestieri, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Veerboten Vlissingen-Breskens in Messina