PSDnet.nl

Volgende open dag: 14 sep 2024

Dringen voor de boot

Drukte gisteren in Bakauheni. Het is dan ook dringen om de SMS Kartanegara op te kunnen rijden. Dit alles komt door het einde van de ramadan.

Op de foto is ook te zien dat de ophaalbare klep constructie deze zomer op de werf is gewijzigd. Deze is een stuk smaller geworden, wat dan ook wel bijdraagt aan bovenstaande foto. Kennelijk was dit een eis van de Indonesische scheepvaart- inspectie.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Dringen voor de boot’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Dringen voor de boot