PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

SMS Kartanegara weer goedgekeurd

De Indonesische scheepvaartinspectie heeft de SMS Kartanegara weer goedgekeurd. Eerder dit jaar werd de veerboot vanwege de slechte staat van onderhoud afgekeurd. Nadat er onderhoud was gepleegd kwam de veerboot weer in dienst. Nu is het dus ook officieel door het Biro Klasifikasi Indonesia bevestigd.

Momenteel beleeft de oude Zeeuwse veerboot weer de drukste tijd van het jaar. Mensen gaan volgens traditie in en na de ramadan periode op familie bezoek en maken daarbij massaal gebruik van de veerdienst Merak-Bakauheni.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘SMS Kartanegara weer goedgekeurd’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

SMS Kartanegara weer goedgekeurd