PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

‘Perkpolder is nieuw Maaskantje’

Paniek bij fans van de Brabantse ‘New Kids’. Waar ligt immers Perkpolder? Deze vraag kwam de afgelopen dagen veelvuldig in nette en, geheel volgens de traditie van de films, minder nette bewoordingen voorbij op onder andere Twitter.

Mensen die de filmopnames afgelopen weekend bij wilden wonen hadden geen benul van waar de plaats lag. Het was dan ook een verre reis voor de crew afkomstig uit Maaskantje. Op het voormalige veerplein is onder andere een ongeluk in scène gezet met een autobus. Slecht nieuws voor de mensen die de moeite hebben genomen naar Zeeland af te reizen voor de opnames. De filmcrew hield allerminst van pottenkijkers. De film komt in december in de bioscoop.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘‘Perkpolder is nieuw Maaskantje’’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Perkpolder, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

‘Perkpolder is nieuw Maaskantje’