PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Amedeo Matacena terug in Messina

De Amedeo Matacena is na enkele maanden van afwezigheid weer teruggekeerd in Messina op 29 juni. De veerboot lag in Augusta op een werf. Aan het uiterlijk van de oude Prinses Juliana is vooralsnog niets gewijzigd, wel is het schip opnieuw geverfd.

Bekijk het zelf live door op de foto te klikken, u wordt dan doorverwezen naar de webcam in Messina.

Weer terug na maanden in Augusta.

Op onderstaande afbeelding is de ’track’ te zien van de Amedeo Matacena. Er werd gevaren met ongeveer 13 knopen en de haven van Messina werd om 21.12u bereikt.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Amedeo Matacena terug in Messina’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Amedeo Matacena terug in Messina