PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

PSD in Trugkieke

Ook deze keer weer een aflevering van het Omroep Zeeland programma Trugkieke met beelden van PSD-veerboten. Dit keer een interessante uitzending met daarin kleurenbeelden van Zeeland in de jaren 30.

Een stoomtrein raast over de Sloedam en de mailboot naar Engeland vaart uit. In de Buitenhaven van Vlissingen is een zijlader van het type Koningin Emma te zien aan de steiger. In zwart-wit is te zien hoe de Zeeuwsch-Vlaanderen aan de oude veersteiger van Hoedekenskerke afmeert. Vanaf 4.27 komen de veerboten in beeld.

Vlissingen, jaren 30.

Bekijk de uitzending op YouTube:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD in Trugkieke’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD in Trugkieke