PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Prinses Juliana in Vlissingen

Uit Italië bereiken ons steeds meer geruchten dat de voormalige PSD-veerboot Prinses Juliana volgend jaar dienst gaat doen op de Straat van Messina. De veerboot ligt vandaag voor de 95ste dag op de werf in Augusta.

Hieronder een tweetal foto’s van de veerboot in Zeeland. Vanaf 1997 voer de dubbeldekker tussen Kruiningen en Perkpolder, maar viel ook vaak in op Vlissingen-Breskens. Zo ook op onderstaande foto’s, waar de Koningin Beatrix op de werf ligt en de Juliana de dienst samen met de Prins Johan Friso vaart.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Prinses Juliana in Vlissingen’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Juliana, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Prinses Juliana in Vlissingen