PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Veerboten update

Een kleine update van de stand van zaken rond de voormalige PSD-veerboten: Jan Peter Kamermans bericht vandaag uit Augusta, Sicilië dat de Amedeo Matacena daar nog steeds in de haven ligt. De oude Prinses Juliana ligt al 81 dagen in deze havenstad.

Italië/Indonesië

Over de SMS Kartanegara die volgens Indonesische bronnen op een werf zou liggen is helaas nog niets vernomen.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Veerboten update’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Veerboten update