PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

SMS Kartanegara afgekeurd door inspectie

De voormalige PSD-veerboot SMS Kartanegara is afgekeurd door de Indonesische autoriteiten. Dit gebeurde volgens informatie van het ‘Biro Klasifikasi Indonesia’ op 3 maart 2011.

Volgens de meest recente, vanochtend verstrekte informatie van dit bureau is de status van het schip nog steeds ‘suspend’ (tijdelijk ingetrokken). Deze status is echter minder erg dan ‘withdraw’, welke ‘ingetrokken’ betekent.

Suspend

Volgens de website dephub.go.id is de oude Prinses Margriet sinds eind april op een werf voor aanpassingen. Het lijkt er daarom op dat de veerboot weer in de vaart komt.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘SMS Kartanegara afgekeurd door inspectie’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

SMS Kartanegara afgekeurd door inspectie